Cuckolding een kinky fetish ervaring?

Cuckolding : een (nieuwe) fetish?

Cuckolding komt door het succes van de kuisheidskooien en chastitytoestellen regelmatig ter sprake. De oorsprong van het woord cuckold is terug te brengen naar het Engelse woord voor koekoek : cuckoo. In de dierenwereld legt de cuckoo haar bevruchte eitjes in het nest van een andere vogel, die deze dan zal uitbroeden.
In de mensenwereld zou je kunnen stellen dat een man de kinderen van zijn overspelige vrouw grootbrengt…. Een man met een overspelige vrouw wordt dan ook in het Engels een cuckold genoemd.

In de huidige fetish betekenis, waar we hier vandaag wat dieper op ingaan, gaat het eigenlijk nog een stapje verder. De cuckold is op de hoogte van de ontrouw van de vrouw. Haar vreemdgaan is een vorm van vernedering van haar onderdanige man, aangezien ze sex heeft met een ‘echte’ man, terwijl de cuck enkel mag toekijken, hoe zijn vrouw seks heeft met die andere(n). En dit windt hem dan ook op.

Cuckolding tshirt CuckandBBCslut twitter

Cuckolding tshirt CuckandBBCslut twitter

Soft cuckolding of hard cuckolding?

De soft versie kan je regelmatig en makkelijk terugvinden in parenclubs, waar de vrouw sex heeft met anderen, terwijl de man enkel mag toekijken.
Er zijn echter ook koppels die veel verder gaan, en een hardere versies van het cuckolding spel nastreven : de onderdanige cuck wordt gereduceerd als een (biseksuele) slaaf voor het genot van zijn vrouw en haar bull (zie verder).
Er zijn zelf situaties bekend, waar de vrouw zelfs kinderen krijgt van haar bull, als onderdeel van de vernedering van de (chronologisch) eerste man.

In elke cuckold relatie is de vrouw de dominante factor die alles controleert. Zij bepaalt de onderdelen van het spel, tot (sexueel) genoegen van alle betrokkenen. Het spreekt voor zich dat zulke relaties voornamelijk gebaseerd zijn op wederzijds respect, vertrouwen en een zeer diepe emotionele band tussen de cuckold en zijn vrouw.

Woordenboek cuckolding

Toelichting bij termen die vaak bij cuckolding terugkomen :
Cuck/cuckold : man die door zijn vrouw verplicht wordt toe te kijken bij haar sexuele escapades met andere mannen.
Hotwife / cuckoldress: de vrouw die geniet van sex terwijl haar partner hulpeloos moet toekijken.
Bull : de vaak grootgeschapen mannelijk partner die door de vrouw als sexuele partner gebruikt wordt om de cuck te vernederen. Men kan een vaste bull in de relatie brengen, of afwisselende bulls selecteren. De vernedering van de cuck is vaak terug te leiden tot het verschil in penisgrootte of sexuele appetijt. De bull komt in feite de hotwife dekken…niet meer maar zeker niet minder…

Myfetishcandy cuckolding image

Myfetishcandy cuckolding image

Wat maakt dat een man cuck wil zijn?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een cuckold relatie zou willen. Vaak zijn het een combinatie van gevoelens en wensen die maken dat zulke relatie aantrekkelijk wordt. De combinatie van vernedering, de ultieme (sexuele) onderwerping aan de vrouw, de gevoelens van jaloezie en afgunst, het verlies van gelijkwaardigheid maar ook het voyeurisme, het gevoel van angst en nieuwsgierigheid, maken dit soort van ervaringen apart en vaak ook aanlokkelijk.

Eerlijkheidshalve moeten we hier ook aan toevoegen dat vaak de vrouw zulke relatie niet echt ziet zitten. Vreemdgaan of verschillende partners hebben tot daar toe…maar actief vreemdgaan terwijl je man toekijkt en er sexueel opgewonden van wordt…dat is nog iets anders. Je mannelijk partner opwinden door met een andere man sex te hebben…is niet iedereen gegeven.
Dit is dan ook één van de redenen waarom een cuckold relatie meestal groeit met de jaren, in een bdsm fetish getinte relatie.

Cuckolding en nieuwe media.

Daar waar de cuck in het verleden steeds ‘ter plaatse’ moest zijn, zijn er door de digitale vooruitgang ook nieuwe mogelijkheden ontstaan. De cuckoldress kan haar bull nu ook ontmoeten op andere plaatsen, en de cuck laten toekijken vanop afstand. Een webcam of zelfs een smartphone is voldoende om de cuck de nodige beelden en geluiden van de ontmoeting te bezorgen. De pittige details kunnen dan later in zijn oor gefluisterd worden…terwijl je misschien de opgenomen beelden van je smartphone herbekijkt…

De ultieme cuckold vernedering : creampie spelletjes.

Het vernederen van de cuck gaat soms nog verder. Waar we daarstraks spraken over het verplicht toekijken, wordt de cuck vaak ook geconfronteerd met te moeten toekijken hoe de bull zijn warm sperma in of op zijn vrouw spuit. De cuck moet hulpeloos toekijken hoe een veel performantere mannelijke bull zijn vrouw mogelijk kan bevruchten. De creampie , het sperma dat uit haar loopt, is het bewijs dat de bull zijn taak naar behoren heeft verricht. Sommige vrouwen gaan dan nog verder, waarbij ze haar cuck opdraagt, alles schoon te maken en/of op te likken.
Kleine opmerking : net zoals bij alle sexuele handelingen, moet er rekening gehouden worden met veilig vrijen. Bovenstaande creampie ervaringen zijn eerder risicovol, aangezien er geen sprake kan zijn van condooms.

Link met chastity – kuisheidskooien.

Vaak wordt na verloop van tijd de cick ook opgedragen een mannelijk kuisheidsgordel of kooi te dragen. Door het dragen van zulke kuisheidskooien wordt een erectie en orgasme van de cuck voorkomen, wat perfect past in deze cuckolding lifestyle : het sexuele plezier van de vrouw staat voorop…de cuck mag alleen maar toekijken en geen orgasme beleven. De kuisheidsgordel dient als ultiem middel om de cuckold te overheersen en sex als straf te onthouden of om beter controle te krijgen over zijn sexueel genot.
Vaak wordt zijn sexueel genot herleidt tot een prostaatmassage of pegging als enige vorm van relief…

Cuckolding - keep-calm-and-cuckold-him

Cuckolding – keep-calm-and-cuckold-him