Foundation of Fantasy Concepts

FoF Concepts – Foundation of Fantasy

Communicatie en organisatie zijn de twee belangrijke sleutelwoorden in dit MyFetishCandy nevenproject : Foundation of Fantasy.

Foundation of Fantasy FoF voor wie?

Onze verschillende ervaringen en contacten leerden ons dat bepaalde fantasieën momenteel (soms) beleefd worden in het kleine wereldje van discotheken, parenclubs, contactadvertenties, internet,…maar daarom niet altijd tot de gewenste beleving/ervaring en bevrediging leiden.

Wat kan U van ons verwachten?

De menselijke fantasie blijft natuurlijk een fantastische en facinerend gegeven…zonder echte limieten. In werkelijkheid zijn die er natuurlijk wel.
Om hieraan te verhelpen biedt Foundation of Fantasy Concepts een persoonlijke aanpak, door samen, op basis van de door U opgegeven informatie, een welomschreven, haalbaar en uitvoerbaar scenario op te stellen dat voldoet aan uw wensen, en dat zo nauw mogelijk aansluit bij uw fantasie.

Het FoF scenario

Dit scenario wordt opgemaakt aan de hand van een checklist en persoonlijk onderhoud/gesprek, waarbij de verschillende mogelijkheden besproken worden.
Bij uw akkoord zal Foundation of Fantasy Concepts dan de uitvoering en realisatie ervan organiseren.
Uiteraard kan U rekenen op absolute discretie en professionalisme.

Uw eerste stap naar een FoF Concept :

Interesse of vragen? Neem dan gerust vrijblijvend rechtstreeks contact met ons via foundation-of-fantasy@hotmail.com met vermelding FoF Concepts.

Eerdere gerealiseerde FoF Concepten.

Ontdek de FoF Pashok fittingroom fantasie

Ontdek de FoF Sint-Andreas fantasie