Keyholder – keyholdster reservesleutel

Keyholder – keyholdster en het belang van een reservesleutel.

Keyholder male female MyFetishCandy

Keyholder male female MyFetishCandy

Als Keyholder van een kuisheid/peniskooi, moet het voor de drager natuurlijk onmogelijk zijn, om zonder jouw toestemming, los te geraken.
Het zomaar overhandigen van een sleutel aan de drager, geeft hem de mogelijk zelf te beslissen wanneer hij loskomt. Waardoor de hele opzet van zijn verplicht kuisheid op de helling komt te staan.

De meeste peniskooi modellen zijn heel robuust en stevig, en zonder sleutel zou het praktisch onmogelijk zijn om eruit te geraken.

Maar wat als hij er toch uit moet (medische reden, ongeval,..) en de sleutelhouder/ster is niet in de buurt?

Keyholding oplossingen :

1. Maak gebruik van plastic PVC locks met serienummer als de keyholder/holdster niet aanwezig is: als de kooi dan zonder toestemming geopend wordt, wordt het PVC slot verbroken en kan dit niet opnieuw gesloten worden : dit wordt dus steeds opgemerkt door de sleutelhouder/ster.

MyFetishCandy plastic slotjes

Keyholder PVC plastic lock MyFetishCandy

Keyholder PVC plastic lock MyFetishCandy

2. Maak gebruik van een reservesleutel :
Op een afgesproken vaste plaats wordt een reservesleutel bewaard, die in een gesloten envelop is gestoken. De envelop wordt met transparante tape omwikkeld waaronder de sleutelhouder/ster een tekstje of handtekening geschreven heeft. Indien de envelop wordt geopend (verscheurd) is dit onmiddellijk zichtbaar voor de keyholder.
Een andere manier is de sleutel lamineren op een PVC kaartje of gewoon stukje karton.
De sleutel kan dan bewaard worden in de kast thuis, maar door de drager ook op verplaatsing meegenomen worden. Elk ongeoorloofd gebruik van de sleutel zal het plastic beschadigen…en zo het gebruik verraden.

Keyholder sleutelsafe met code

Keyholder sleutelsafe met code

3. Je kan de reservesleutel ook thuis in een sleutelsafe met codeklavier bewaren. De sleutelhouder/ster kent als enige de code. Bij een noodgeval kan deze code telefonisch of per mail doorgezonden worden.

 

 

 

 

Als key holder hoef je je natuurlijk niet te beperken tot één soort/type slot. In het spel kan door het simpel veranderen van type slot, een andere uitstraling bekomen worden. Wat vinden jullie van dit ‘Hello Kitty sissy lock’?

Keyholder Chastity Sissy key - MyFetishCandy

Keyholder Chastity Sissy key – MyFetishCandy